top of page
sitgestaivas%20002_edited.jpg

Hei

Olen Kristiina, teen äänimaljahoitoja ja paljon muutakin.

Joskus muinoin opiskelin Helsingin yliopistossa valtiotieteitä maisteriksi saakka. Mutta uteliaisuus ei siihen loppunut, olen myös opiskellut psykologian aineopinnot ja hiukan kasvatustiedettäkin.

 

Uteliaisuus on vienyt myös joogan pariin, jonka aloitin 1994 Iyengarjoogalla Teksasissa, jossa olin puolison työjakson aikana. 1996 aloitin astangajoogan, ja sitä teen edelleen. Olen käynyt Intiassa useampaan otteeseen, mm. Mysoressa astangajoogaa oppimassa. Olen opettanut joogaa mm. Helsingin Astangajoogakoulussa. Tällä hetkellä minulla ei ole joogaopetusta käynnissä.

Äänimaljoihin tutustuin 2020 äänimaljahoidossa, ja tiesin heti, että se on hoito, jota haluan itse tehdä toisille. Hoito sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta, ja ei vaadi hoidettavalta mitään erityistä uskomisen ja maailmankuvan suhteen. Hoito tulee äänimaljojen värähtelyn kautta, ja värähtely vaikuttaa suoraan soluihin. Tietysti vastaanottavainen asenne auttaa saamaan hoidosta parhaan hyödyn.

  symbol.jpg

  antimaterial

  Antimaterial syntyi 2018 ideana siitä, että tärkeimmät asiat eivät ole materiaalisia. Tiedeaiheinen youtubevideo Bellin teoreemasta oli konkreettinen muistutus siitä, miten ihmeellinen maailma on, ja on asioita, joille me emme ole löytäneet selitystä (linkki videoon). Mysteeri on yhtä lähellä kuin lähimmät polarisoidut aurinkolasit. Video näyttää, miten polarisoidut aurinkolasit estävät valon kulkua linssien läpi. Kun 2 polarisoitua linssiä asetetaan päällekkäin 90 asteen kulmassa, valoa ei pääse läpi käytännössä ollenkaan. Kun lisätään kolmas linssi 45 asteen kulmassa, oletus on että valoa pääsee läpi vielä vähemmän. Mutta oletus ei pidäkään paikkaansa! Valoa pääseekin enemmän kolmen linssikerroksen läpi. Sitä on vaikea uskoa, mutta katsokaa video ja kokeilkaa itse. Se tuntuu ihmeeltä! Ja sellaista tavoittelen Antimaterial- yrityksen kautta. Lisäkerros, linssi, joka päästää enemmän valoa elämään. Näin on käynyt itselleni: jokin uusi näkökulma, harjoitus tai hoito on toiminut niin, että elämään pääsee lisää valoa, taakka kevenee, elämä tuntuu paremmalta ja helpommalta.

  Yhteys

  Minuun kannattaa olla yhteydessä sähköpostilla tai tekstiviestillä.

  050 5496593

  bottom of page